Världens bästa ettårsfest och ett historiskt boksläpp

I januari 2012 påbörjades något.
Ett första vibrerande hjärtslag, ett första steg, trevande och lite ostadigt, togs på vägen mot stordåd. Nu har vi nått ett första mål och möjligheterna är oändliga. Fredagen den 8 mars är historisk av miljoner anledningar. För Skulden är inte min betyder 8 mars tre saker. Det är internationella kvinnodagen, ett tillfälle att minnas alla som kämpat innan oss och en påminnelse om att vi måste fortsätta kämpa. Det är dagen då vår blogg fyllde år. Det är också dagen då vi släppte vår bok. Boken som från början bara var en dröm, en vision, något vagt och vackert i fjärran, har nu blivit till verklighet och vi har sålt slut de första 300 exemplaren. Men misströsta icke, nytryck är på gång och finns snart att köpa här på bloggen.

Under helgen den 8-10 mars deltog Skulden är inte min på den årligen återkommande festivalen för systerskap i Karlstad. På fredagen den 8 mars skedde själva släppet av boken. Madeleine, Malin, Elisabeth, Susanna och vår redaktör Lena deltog i ett panelsamtal under ledning av Susanne Kielba på Arenan. Efter att ha berättat om vårt projekt och våra texter påbörjades försäljningen av den snyggaste boken och den fräsigaste tygkassen. Självklart avslutades kvällen med en fantastisk släppfest där vi traditionsenligt körde rundpingisturnering och dansade halva natten. 

Lördagen och söndagen tillbringade Team Skulden i en monter med att fortsätta försäljningen av böcker (tygkassarna var så populära så de tog slut, men misströsta ej, nya ska beställas). Besökarna hade även möjligheten att lämna sin egen skuld, vissa av bidragen kan komma att publiceras här på bloggen längre fram. Det var många som stanna till hos oss och berättade om sina upplevelser av att känna skuld i situationer där det egentligen var någon/något annan som felade.

Avslutningsvis vill vi i Skulden är inte min rikta ett sort tack till er som besökte oss på festivalen, som läst och delat våra blogginlägg, som pratat med oss, kämpat med oss och som forsätter att kämpa. Varje dag åstadkommer vi tillsammans förändringar och skapar nya möjligheter. 

Image

/Skulden är inte min

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s