Min häst!

Det är lite tungt just nu, svårt att få utrymme liksom, svårt att ta sig ut..Det klämkäcka svaret om varför det känns precis så här, precis just nu, kom från en överoptimistisk vän..men klart du känner dig instängd, julen står ju för dörren..

 

Vi firar inte jul i vår familj, det slutade vi med för 10 år sedan. Därför har samtliga familjemedlemmar under 10 års tid, pinats av ett dåligt samvete inför det faktum ”tänk om dom jävlarna (släktingarn) köper klappar i alla fall, och så har inte jag gjort det…” Det hela har relaterat till att Sjödinarna under 10 års tid befunnit sig blad olika hyllor på ICA- Maxi klockan 23:47 den 23:e december och där panikköpt roligheter så som one pice,  kokbok där Per Moberg skalar potatis med hjälp av högtrycks spruta, plasttofflor och samt fikon i storpack.

Julen för dörren…det där med internetklappar har länge låtit lite för bra för att vara sant. .och bättre än Maxi-klappar..det borde det vara oavsett om inslagningen består av brun kartong med dyr frankering.

Stora syster Sjödin har två små kottar och dessa killar är tokiga i hästar. En prenumeration på hästtidning kändes därmed som en given grej att inhandla, framgångssagan tordes vara nära. Lillasyster Sjödinskan som gillar ” en bra deal” sökte sig snabbt till tidningsbutiken.se för att kolla in utbudet. Där gick det att läsa om tidningen Min Häst, innehållande den roliga serien om Mulle.. So far, so good..men så fortsätter beskrivningen av tidningen och Maxi:s förmåga att tala till sina konsumenter seglade förbi med hästängder..

Citat.. Har du en hästtokig dotter är en prenumeration på Min Häst en ultimat present! Slutcitat..

 

ICA Maxi är en fin affär

Massa unisex-saker finns det här

Vill inte på en barntidning få krupp

Utan ber ödmjukast om att anpassa till bredare målgrupp

Snälla snälla Min-häst

Som liten tyckte jag du i lådan var bäst

Men vid åldrande kant måste här inläggas protest

Både killar och tjejer

Gillar, hoppning, dressyr och andra grejer

Sluta bestämma intresse utifrån kön

O ge oss förövrigt likvärdig lön!!!

 

/Emma

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s